Nuttige links

Actief Rijnwoude
Stichting Actief Rijnwoude is een welzijnsorganisatie, gericht op volwassenen (vanaf 18 jaar) en ouderen die woonachtig zijn in Rijnwoude. Onze kernactiviteit is verbinden: bewoners, verenigingen, stichtingen, ondernemers etc. Samenwerken levert immers altijd voordelen op. Bij de organisatie zijn veel vrijwilligers betrokken.
Vrijwilligerswerk.nl
Op de website van Vrijwilligerswerk.nl is veel nuttige informatie te vinden over wat er bij komt kijken om als organisatie met vrijwilligers te werken.
Vacaturebank TomindeBuurt
Op deze website is een vacaturebank te vinden waarop u als organisatie vrijwilligersvacatures kunt plaatsen en waar vrijwilligers kunnen rondkijken naar functies die aansluiten op wat zij graag willen doen.
Collectieve vrijwilligersverzekering
Voor alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn heeft de gemeente een collectieve vrijwilligersverzekering afgesloten bij Centraal Beheer. De vrijwilligersverzekering is een secundaire verzekering. Dit wil zeggen dat een vrijwilliger in eerste instantie de schade bij een eigen verzekering claimt, en wanneer dit niet lukt een beroep kan doen op de vrijwilligersverzekering.
PEP Den Haag
PEP staat voor Participatie Emancipatie Professionals. Maakt u zich sterk voor participatie, zorg en welzijn? PEP Den Haag is uw verbindende schakel. Wij ondersteunen alle organisaties die hieraan actief een bijdrage leveren. Wij delen kennis, verbinden, adviseren en trainen.

Raadpleeg het Haagse vrijwilligershandboek of doe een training…